Jídelníček

Na děti ve školičce čeká kvalitní, pestrá a vyvážená strava. Svačinky si děti berou individuálně a připravujeme je ve školičce. Během dne je jedna svačinka vždy slaná, jedna sladká. Součástí svačinek je vždy ovoce nebo zelenina. K dispozici mají děti neustále vodu a neslazený čaj. Oběd je společný a odebíráme ho z nedaleké MŠ U vršovického nádraží.


Pondělí 10. února 2025

Svačinka: Ovocný kefír, musli se sušenými jahodami, ovoce

Oběd: Celerový krém, milánské špagety, sýr

Svačinka: Rohlík, lučina, zelenina

Úterý 11. února 2025

Svačina: Vánočka, máslo, marmeláda, ovoce

Oběd: Hovězí vývar se zeleninou a krupkami, krůtí nudličky s dijonskou omáčkou, rýže

Svačina: Rohlík, mrkvová pomazánka, zelenina

Středa 12. února 2025

Svačina: Chléb, máslo, sýrové nitě, zelenina

Oběd: Mrkvový krém, hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky

Svačina: Bílý jogurt s medem, čokoládové kuličky, ovoce

Čtvrtek 13. února 2025

Svačina: Rohlík, máslo, sýrové nitě, zelenina

Oběd: Drůbeží vývar se zeleninou a hrstkou, vepřová plec po srbsku, rýže

Svačina: Monte tyčinka, ovoce

Pátek 14. února 2025

Svačina: Tvarohový závin, ovoce

Oběd: Zelná polévka s bramborami, vepřové nudličky, švestková omáčka, těstoviny

Svačina: Křupavý chléb, pomazánkové máslo, zelenina


Pondělí 17. února 2025

Svačinka: Bábovka, ovoce

Oběd: Čočková polévka, burgundská hovězí plec, houskové knedlíky

Svačinka: Křupavý chléb, pomazánkové máslo, zelenina

Úterý 18. února 2025

Svačina: Přesnídávka, piškoty, ovoce

Oběd: Hovězí vývar se zeleninou a rýží, králík na kořenové zelenině, rýže

Svačina: Chléb, máslo, sýrové nitě, zelenina

Středa 19. února 2025

Svačina: Rohlík, máslo, šunka, zelenina

Oběd: Zeleninový krém, špagety s kuřecím masem a tomatovou omáčkou, sýr

Svačina: Jahodový jogurt, cereálie, ovoce

Čtvrtek 20. února 2025

Svačina: Chléb, sýr kiri, zelenina

Oběd: Hovězí vývar se zeleninou a jáhly, krůtí nudličky s dýňovou omáčkou, rýže

Svačina: Muffinky, ovoce

Pátek 21. února 2025

Svačina: Bílý jogurt, čokoládové kuličky, ovoce

Oběd: Drůbeží vývar s kořenovou Julienne zeleninou, hovězí plec na pórku se smetanovou omáčkou, těstoviny

Svačina: Rohlík, lučina, zelenina